ПОПУСТ НА СИТЕ ПРОИЗВОДИ

🚚 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА за сметка над 1200 денари

🚚 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА за сметка над 1200 денари

Информаци за доставата

Frizura.mk врши испорака на направени нарачки преку служба за курирска достава.

Времето на испорака е 4-5 работни дена сметајќи од наредниот ден кога е направена нарачката. Во случај кога нарачката е направена во текот на викендот (сабота и/или недела) доставата се врши исто како и кај нарачаките примени во понеделник, значи од наредниот ден.

Доколку плаќањето на нарачката се врши преку жиро сметка, доставата ќе биде извршена за 4-5 дена откако ќе биде евидентирано плаќањето.

Достава нема во сабота и недела.

Дополнителни информации

Производите ќе бидат спакувани на начин кој што ќе ги заштити од оштетувања при транспорт.  При превземање на нарачката, купувачот е должен да ги провери евентуалните оштетувања и веднаш да ги рекламира на доставувачот, односно да не ја прими нарачката кај која што се видливи надворешни оштетувања. Сите дополнително доставени рекламации на производот поврзани со оштетувања настанати при транспорт нема да бидат уважени.

При превземање на производот купувачот е должен да потпише документ кој што го заджува доставувачот . Документот е потврда дека нарачката е доставена и примена од страна на купувачот.

Ограничувања на достава

Доставата на производи купени на страната  www.frizura.mk се врши исклучиво на територијата на Р.М. Достава надвор од границите на Р.М во моментов не е овозможена.

Цена на доставата

За нарачка во вредност до 1.000,00 денари доставата се наплаќа по важечкиот ценовник на  курирската служба и зависи од големината на пакетот. За нарачка чија вредност е поголема од 1.000,00 денари  доставата е бесплатна.

За сите дополнителни прашања, рекламации или проверка на моменталната локација на нарачката, Ве молиме да не контактирате на следната email адреса office@dakalama.net.

Фризура.мк

е вашата дестинација за нега на косата. Нудиме висококвалитетни препарати за подобрување на косата, карактеризирани со иновација и ексклузивност. Нашиот асортиман вклучува шампони, маски, серуми и многу други производи кои ќе ви помогнат да постигнете сјајна и здрава коса.

© 2023 Frizura.mk. Овозможено од SajtKreator.com

© 2023 Frizura.mk. Овозможено од SajtKreator.com