KASHO
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

KASHO

Подетално пребарување

Kasho- препознатлив бренд во светот на фризерите по својот уникатен дизајн на ножици, тримери и друг фризерски алат за работа.

Kasho е врвот на секој фризер!