K18
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

K18

Прикажи:
Подреди по:
K18  маска за молекуларна обнова на косата 150ml
6,500.00ден
Eдинствен патентиран третман со биоактивен пептид за кој клинички е докажано дека има реверзибилно д..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
6,500.00ден
K18  маска за молекуларна обнова на косата 15ml
1,900.00ден
Eдинствен патентиран третман со биоактивен пептид за кој клинички е докажано дека има реверзибилно д..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,900.00ден
K18  маска за молекуларна обнова на косата 50ml
4,600.00ден
Eдинствен патентиран третман со биоактивен пептид за кој клинички е докажано дека има реверзибилно д..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
4,600.00ден
K18  маска за молекуларна обнова на косата 5ml
690.00ден
Eдинствен патентиран третман со биоактивен пептид за кој клинички е докажано дека има реверзибилно д..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
690.00ден
K18 molecular oil 30ml
4,225.00ден
K18 ултра лесно масло за коса кое успешно се справува со појавата на фриз, ја измазнув..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
4,225.00ден
K18 PEPTIDE PREP DETOX шампон за коса 250ml
2,500.00ден
k18 шампонot  PEPTIDE PREP DETOX длабински ја чисти косата и скалпот *Безбеден з..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
2,500.00ден
K18 PEPTIDE PREP PH шампон за коса 250ml
2,500.00ден
K18  шампон за одржување на Ph вредноста на косата. Во потоплите месеци косата..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
2,500.00ден