REUZEL
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

REUZEL

Подетално пребарување

Како и секоја добра приказна, така и оваа има започнува во уличка, со двајца вљубеници во берберскиот занает, со препознатлив и уникатен стил, под влијание на рок енд ролот, неговата култура и работничката класа во Ротердам.

За оние кои се се спремни да развијат сопствен стил, да напишат приказна и да бидат дел од наследството...Добредојдовте во семејството на Reuzel!