Framar помошни професионални алатки
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

Framar помошни професионални алатки

Прикажи:
Подреди по:
FRAMAR BACKWARD BIB
1,100.00ден
Специјални, биоразградливи наметки за фарбање кои ја заштитуваат облеката и околината од несакано ош..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,100.00ден
FRAMAR CONNECT AND COLOR BOWLS CLEAR PACK
1,200.00ден
Сет од 7 канчиња за мешање на бои и подготовка на смеси со специјален механизам за меѓусебно поврзув..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,200.00ден
FRAMAR HOME COLORING  KIT
1,200.00ден
Сет за фарбање на косата во домашни услови. Сетот соджи канче за мешање на бојата, четка за мешањ..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,200.00ден
FRAMAR KILLER WIPES
750.00ден
Специјални марамчиња за лесно и безбедно отстранување на бојата од кожа. Имаат пријатен мирис и се н..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
750.00ден
FRAMAR MIGHTY MIXER COLOR WISK
550.00ден
Рачна мешалка за фарби и подготовка на смеси со гумени јамки кои не влијаат на подготвената смеса, н..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
550.00ден
FRAMAR MYST ASSIST
1,200.00ден
Боца за полесно распрскување на водат и мокрење на косата. ..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,200.00ден
FRAMAR PADDLE PACK
800.00ден
Сет од еден голем и еден помал држач. Држач/потпирач за прамени на коса. Исклучително важен и корисе..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
800.00ден
FRAMAR SUREGRIP SUCTION BOWL
400.00ден
Сад за мешање фарби кој може да се фиксира на секоја рамна површина и овозможува непречено работење ..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
400.00ден