OLIVIA GARDEN ЧЕТКИ
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

OLIVIA GARDEN ЧЕТКИ

Подетално пребарување

Прикажи:
Подреди по:
Olivia Garden BAMBOO TOUCH THERMAL 33ml
650.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар, јонизирани иглички и рачка израбоитена од бамбус. Оваа уни..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
650.00ден
Olivia Garden BAMBOO TOUCH THERMAL 53ml
1,050.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар, јонизирани иглички и рачка израбоитена од бамбус. Оваа уни..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,050.00ден
Olivia Garden CERAMIC + ION  Thermal 25mm
1,100.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар за побрзо и полесно фенирање и обликување на косата. Оваа у..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,100.00ден
Olivia Garden CERAMIC + ION  Thermal 35mm
1,200.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар за побрзо и полесно фенирање и обликување на косата. Оваа у..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,200.00ден
Olivia Garden CERAMIC + ION  Thermal 35mm XL
1,200.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар за побрзо и полесно фенирање и обликување на косата. Оваа ч..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,200.00ден
Olivia Garden CERAMIC + ION  Thermal 55mm
1,500.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар за побрзо и полесно фенирање и обликување на косата. Оваа у..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,500.00ден
Olivia Garden CERAMIC + ION  Thermal 65mm
1,700.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар за побрзо и полесно фенирање и обликување на косата. Оваа у..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,700.00ден
Olivia Garden CERAMIC + ION  Thermal 80mm
2,100.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар за побрзо и полесно фенирање и обликување на косата. Оваа у..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
2,100.00ден
Olivia Garden HEAT PRO Ceramic + Ion 32mm
1,350.00ден
Четка со керамичко-вентилирачки цилиндар направена на база на најновите иновации од Olivia Garden.&n..
Додај во кошничка
Додај во листа на желби
Додај за споредба
1,350.00ден
OLIVIA GARDEN ЧЕТКИ