OLAPLEX
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

OLAPLEX

Подетално пребарување

Olaplex претставува револуционерна формула која ја обновува и регенерира оштетената коса и дополнително ја штити од оштетувања настанати во процесот на бланширање, фарбање, хемиско третирање, при изложеност на високи температури и механички оштетувања настанати од надворешни влијанија. 

Зависно од намената, Olaplex производите може да бидат производи за салонска употреба и производи за домашна употреба.

За салонска употреба се Olaplec No. 1 и Olaplex No.2, додека пак за нега на косата во домашни услови се користат Olaplex No.0, Olaplex Noi. 3, Olaplex No. 4, Olaplex No. 5, Olaplex No.6, Olaplex No7 и Olaplex No.8.