AMERICAN CREW
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

AMERICAN CREW

Подетално пребарување

Брендот American Crew  е основан во 1994 година и за кратко време станува лидер во светот на фризерскиот и берберскиот занает. Денес American Crew е присутен во повеќе од 30000 салони во повеќе од 40 земји ширум светот.

Семејството на American Crew произведува сé што е потребно за развивање и негување на машкиот стил, вклучувајќи производи за нега на коса, тело, брада,производи за стилизирање и парфеми.

American Crew е посветен на унапредувањето и надградувањето на машкиот стил и усовршување на личниот имиџ преку следење на неговата визија за машкото стилизирање и модата на мажите на светскиот пазар.

American Crew е бренд за мажите што знаат што сакаат!