Нега на коса
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

Нега на коса

Rss
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 950 Коментар: 0

Be FABULOUS - линија за нега на коса

Детално
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 434 Коментар: 0

Збор два за линијата Magnet.

Зошто и се потребни на вашата коса производите од линијата Magnet? Како да се справите со еколошките загадувачи и да имате здрава и сјајна коса?

 

 

Детално
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 722 Коментар: 0

Кои Олаплекс производи може да се користат во домашни услови?

Детално
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 662 Коментар: 0

ОЛАПЛЕКС - МАГИЈА ЗА ВАШАТА КОСА

Детално