Најнови блогови
Листа на желби (0)Мој налогКошничкаИспрати нарачка

Најнови блогови

Rss
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 467 Коментар: 0

Збор два за линијата Magnet.

Зошто и се потребни на вашата коса производите од линијата Magnet? Како да се справите со еколошките загадувачи и да имате здрава и сјајна коса?

 

 

Детално
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 784 Коментар: 0

Кои Олаплекс производи може да се користат во домашни услови?

Детално
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 716 Коментар: 0

ОЛАПЛЕКС - МАГИЈА ЗА ВАШАТА КОСА

Детално
Автор: sonja Објавено во: Освежување на коса Посети: 758 Коментар: 0

UniqONE Dry шампон - шампон за суво миење

Детално
Автор: sonja Објавено во: Нега на коса Посети: 991 Коментар: 0

Be FABULOUS - линија за нега на коса

Детално
Автор: sonja Објавено во: Третмани за коса Посети: 837 Коментар: 0

Орофлуидо Амазонија - ритуал за нега на коса

Детално